sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Mekkotehdas Katariina

Parina viime päivänä on työn alla ollut Mekkotehtaan Katariina. Se valmistui hitaasti, kun ehdin ommella vain pätkissä - kiireistä tämä kesäloman vietto. Pienensin 86/92 kaavaa parilla sentillä joka puolelta ja lyhensin myös kuminauhoja. Silti jouduin lyhentämään kuminauhoja kaarrokkeesta vielä lisää, jottei hihat olisi valuneet olkapäille. Mekko oli tosi kiva ommella, mutta kuminauhojen ratkominen ja lyhentäminen valmiissa mekossa ei ollut ihan niin kivaa ja jälkikin kärsi. No, aion tehdä tällä kaavalla uudelleenkin ja sitten olen viisaampi mitoissa jo ensimmäisellä ompelulla. Tässä kankaana Lasten Taikamaasta tilattu Liandon ihana lintu-kangas, taskussa saman merkin pilkkukangasta.Tein ennen tätä mekkoa tytölle legginssit samasta pilkkukankaasta. Kaava on oma. Tein legginssien sivuun alalankakuminauhalla rypytykset, jotka tuovat minusta kivasti ilmettä.Sovituskuvia on hiukan vaikea ottaa tuollaisesta 1v 2kk ikiliikkujasta...2 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun on ihana mekko! Tuota kirjaa itsekin himoitsen, mutta kun ei ole tyttöä jolle ommella, on kirja jäänyt (vielä) kauppaan.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun kävit Riika, ensimmäinen vieraani!
    Ennen tytön syntymää haikailin mekkojen ompelemista, kun kenelläkään tutullakaan ei ollut tyttövauvaa. Meidän sukuun ja kaveripiireihin on syntynyt vain poikia ennen Pikkuneitiä. Hassua. Mekkotehdas on aivan ihana kirja, mutta aika vähän siitä olisi kyllä hyötyä, mikäli tyttöä ei lähipiirissä ole.

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!