tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ihka ensimmäinen body

Tähän asti olen vältellyt bodyn ompelua. Se on pelottanut runsailla kanteillaan. Halusin kuitenkin tehdä jotain kivaa jäljellä olevista LiandLon lintu- ja pallotrikoista ja OB 1/12 Happy Squirrel tarjosi siihen mahdollisuuden. Meinasin luovuttaa kesken, kun huomasin etuosan kanttien aaltoilevan, mutta päätin tehdä kuitenkin bodyn loppuun. Onneksi tein, sillä tästä tuli tosi kiva. Täydelliseen on vielä paljon matkaa, mutta tulipa harjoiteltua kanttausta seuraavaa varten. Taidanpa leikellä heti tänään kankaat seuraavaan versioon. Tähän laitoin ommeltavat muovinepparit, kun Prymit olisivat olleet liian isot.

7 kommenttia:

 1. Ihana! Mäkään en oo vielä bodya ommellut. Vältellyt sitä kans, mut ehkä pian uskaltais kokeilla. Ja pakkohan sitä oli melkeen kaiman blogia tulla lukemaan =)

  VastaaPoista
 2. oonkin miettiny että miltä toi lintukangas näyttää bodynä :D sama kangas odottaa leikkaamista. Hieno body kyllä tuli ja tykkään erityisesti tosta sinisestä hihasta :)

  VastaaPoista
 3. Hei hieno! Mäkin vasta aloitin bodyjen ompelun ja se onkin kivaa! Tuo onki kivan mallinen body, pitäsköhän pyydystää kaava jostain? :)

  VastaaPoista
 4. Ompa ihana! Ja kanttaukset näyttää tosi siisteiltä :)

  VastaaPoista
 5. Oikein kaunis, hyvät kangasvalinnat :)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!