keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pikamekot

Viime viikko oli hektinen, sillä heräsin viime hetkellä tajuamaan, että väitöskirjani tutkimussuunnitelma pitäisi olla valmis perjantaina. Kirjoitin tutkimussuunnitelmaa töissä sen minkä kehtasin, kotona illat ja yöt. Ainoa rentoutumiskeino oli sauman ompelu silloin tällöin. Ennen perjantaita syntyi mekko tyttären valitsemista kankaista  (anteeksi ihan luokattoman huonot kuvat):
Perjantaina sain tutkimussuunnitelman valmiiksi klo 18 ja sen jälkeen painuin työhuoneeseen saksimaan zero waste -mekon tytölle. Yhtään monimutkaisempaan eivät aivot enää taipuneet. Tästä tuli kyllä lähinnä tunika, kun 40cm oli liian vähän mekkoon. 

3 kommenttia:

 1. Onko tuo jälkimmäinen se zero waist -mekon kelloversio? Ihan älyttömän hieno! Näyttää tosi istuvalta! Onnittelut tutkimussuunnitelman loppuun saattamisesta! Tulee aina hyvä fiilis kun saa jonkun konkreettisen edistysaskeleen hommissaan. Kokemuksesta voin muuten varottaa, että ompeloosi on pahimmanlaatuinen väikkäriprojektin hidastaja;) Kumpaa tekis mieluummin, tappelis hieman tilasto-ohjelman kanssa vai ompelis pari saumaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi!
   Alimmainen mekko on tosiaan kelloversio zero waistista.
   Tuota mä vähän pelkäänkin, että ompeloosi haittaa väikkäriprojektia. Ehkä olisi pitänyt laittaa aikataulusuunnitelmaan väljyyttä ompelua varten :).

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!