sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pojille applikoitua

Pojat ovat saaneet tällä viikolla vähän täydennystä vaatekaappeihinsa. Keskimmäinen ei oikeasti tarvitsisi mitään, mutta enhän voi jättää häntä ilman uusia vaatteita, kun kaksi muuta saavat. Etenkin kun keskimmäinen oppi esikoisen vanavedessä lukemaan. Hän tulee aina läksyjentekoaikaan pöydän toiselle puolin ja lukee esikoisen Aapisesta lukuläksyt ylösalaisin. Niinpä viikkoa esikoista myöhemmin hän myös oppi lukemaan ja nyt tavailee kaikki kyltit, maitopurkinkyljet sun muut. Hänkin halusi tietenkin uuden puseron lukemisen oppimisen kunniaksi. Toiveena oli Maki-paita. Keskimmäisen rakkain lelu on pieni makiapina ja hän usein myös leikkii kahden päiväkotikaverin kanssa makeja. Makin piti olla samanvärinen kuin keskimmäisen maki-lelu. Yritin sitten laittaa kaveriksi jotain ei- niin-tyttömäistä. Keskimmäinen on ihan rakastunut puseroonsa.


Poikanen halusi makin nimen (Makimak) tuohon ylös kirjoitettuna. Käskin hänen itse kirjoittaa kankaalle ja kirjoin sen langalla näkyviin.



Esikoinen sai tähtipaidan. Alunperin olin leikannut nämä kankaat tuota makipaitaa varten, mutta eihän maki olisi näkynyt valkoiselta kankaalta, joten nämä jäivät ylimääräisiksi. Päädyin sitten vain applikoimaan tähden tuohon eteen. Tykkään itse tästä kovasti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Esikoinenkin ihastui puseroon heti.



Tässä pojat paidoissaan (ja linssilude pikkusisko)




1 kommentti:

  1. Mulla olis sinulle haaste blogissani http://kotielamaajarapellyksia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!