lauantai 31. elokuuta 2013

Pinsessahame

Tyttönen 2v 4kk on pyytänyt nyt monen monta kertaa äitiä ompelemaan "pinsessamekon". Hänellä on prinsessakausi selvästi alkanut, sillä hän haluaisi pukeutua vain hulmuaviin helmoihin ja nimeää kaiken pinsessa-etuliitteellä: hän istuu pinsessatuolissa (vaaleanpunainen Tripp Trapp), syö pinsessaomenaa (suomalainen omena, joka vaaleanpunainen sisältä), käyttää pinsessapeittoa (vaaleanpunainen lakana). En ommellut prinsessamekkoa vaan vähän käytännöllisemmän prinsessahameen. Ajattelin, että tällainen olisi haalarikauden pian koittaessa kätevämpi päiväkodissa, kun se voi riisua ulos lähtiessä.
Kokeilin ensimmäistä kertaa rullapäärmätä. Minulla ei ole saumuria. joten ihan autenttista en päärmäyksestä saanut. Lopputulos on silti mielestäni kivempi, kuin jos olisin kääntänyt helmat. Hameen kaava omasta päästä.

Tyttä rakastui hameeseen, eikä haitannut ollenkaan, ettei se ollutkaan mekko. Hän ei olisi malttanut riisua hametta ollenkaan ja puki äsken nukkumaan mennessään pyjamahousut hameen alle ja vaihtoi vain t-paidan pyjamapaidaksi. Sain taivutella melkoisen kauan että sain tytön riisumaan mekon ja lupasin, että hän saa heti herättyään hameen päälleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!