sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Vielä ehtii kesään

Istuskelin aamulla lasten kanssa ulkona ja otin kaveriksi yhden murheenkryynin, tunikan jonka olen purkanut jo monesti; ensin laitoin valkoisen resorin kaula-aukkoon, mutta se ei näyttänyt hyvältä, punainen resori oli väärän värinen, kanttasin samalla kankaalla, mutta se oli liian tiukka eikä näyttänyt hyvältä, tilasin Hilcon omaa resoria, jota piti odotella, tikkasin uuden ompelukoneen saatuani kaksoisneulalla alareunan väärältä puolelta jne. Tällä kertaa ratkoin tuon helman auringon paisteessa. Auringosta innostuneena päätin kuitenkin ommella pojille vielä yhden t-paidan tälle kesälle. Kankaaksi valikoitui rosvo ja poliisi, josta serkku sai t-paidan joku aika sitten. Kangas on tilattu Ottobre Designilta. Esikoiselle laitoin resoriksi vihreää, keskimmäiselle turkoosia. Olin todella laiskalla päällä enkä jaksanut vaihtaa lankaa mustaksi, kun ompelin hihansuut keskimmäisen t-paitaan. Olisi pitänyt, sillä esikoisen puserossa vaihdoin ja se näyttää paljon siistimmältä. Uusiksi siis menee. Sain päivän päätteeksi vielä valmiiksi sen murheenkryyninkin. Kummaa, että ihan perustunika voi osoittautua joskus niin hankalaksi.

Pojat olivat jo yöhousuissaan, mutta halusivat vielä kokeilla uusia paitojaan. Pikkuneiti halusi myös paidan päälleen ja meni samaan kuvaan. Harvinaista.

3 kommenttia:

  1. Ihania :) Meidänkin poika voisi tykätä tuosta kankaasta.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja! Varsinkin tuo neitokaisen punainen on ihana!

    VastaaPoista
  3. Hienot! Kiva nähdä tuo kuosikangas vaatteessa. Hyvältä näyttää yhdistettynä tohon raitakankaaseen. Ja mekko on oikein nätti! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!