tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sadepäivän sydän

Jopa oli taas kesäpäivä. Aamulla paistoi aurinko ja lähdimme siksi heti aamupalan jälkeen mökille päivää viettämään. Uimapuvut vain mukaan ja menoksi. Meren rannalla olikin hyytävän kylmä tuuli. Lapset kävivät uimassa, vaikka me aikuiset lisäsimme takit housujen ja t-paitojen seuraksi. Lounaan jälkeen istuin sinnikkäästi terassilla lukemassa ja lapsia vahtimassa, mutta piti hakea filtti lämmikkeeksi, kun tuuli oli niin kylmä. Vesisateen alkaessa päätimme suosiolla lähteä takaisin kotiin. Onneksi mökille on matkaa vain reilu 20km. Kotona kaivoin heti kankaat kaapista ja päädyin ompelemaan tyttöselle housut. Niitä tarvitaan kun päiväkodin alkuun on vain kolme viikkoa. Hui.

Näissä ei oikein applikointi mennyt putkeen. Parissa kohtaa syöttäjä imaisi kankaan myttyyn kiinni peitelevyyn ja se olikin vaikea saada irti. En tiedä miksi teki noin. Siinä huolimatta päätin tuon lisätä vielä viime hetkellä lahkeeseenkin sydämen, vaikka olin jo ommellut lahkeet kiinni. Se meni jo paremmin. Harmi, etten muista mistä tilasin tämän beigen velourin, sillä se on todella pehmeää ja hyvälaatuisen tuntuista. Pepun ja lahkeen vaaleanpunainen velour Fb:n kangashamstereista. Kuva vääristää, eikä tuo näytä vaaleanpunaiselta, mutta on oikein kaunis vaaleanpunainen siis. Beige resori Sampsukasta. Kaava Ottobre 1/10 legginssien kaava koossa 92 ilman saumavaroja. Hoikalle tytölle näistä tulee sopivat housut koossa 80.
Tässä vielä sunnuntaina ompelemani astronauttipusero esikoiselle. Laitoin hihaan ja sivusaumaan OttobreDesignilta kylkiäisenä tullutta raketti-nauhaa, johon esikoinen ihastui. Kaavana Ottobre 1/12 raglanhihainen koossa 110. Koko on todella reilu, sillä esikoinen käyttää juurikin tuota kokoa vaatteissaan, mutta tässä on aika lailla kasvuvaraa sekä leveydessä että pituudessa. Kaula-aukkoa pienensin, kun se oli jo lehden kuvassa tosi ison näköinen. Nyt siitä tuli oikein sopiva. Kankaat OttobreDesignista., resori Hanhelista. Livenä resorin väri on hyvin sama kuin paidan vihreä, vaikka kuvassa näköjään on eri sävyinen. Resorin värin esikoinen valitsi itse, kun vaihtoehtona oli ruskea, keltainen, oranssi, valkoinen ja tämä vihreä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!