sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Täältä tulee Kapteeni Valkoinen

Sain eilen vihdoin valmiiksi keskimmäisen housut Kapteeni Valkoisen kuvalla. Ollaan oltu Linnanmäellä, purjehtimassa, rannalla jne joten ompeluaikaa on ollut niukasti. Applikoin kuvan ompeluhuoneessani eli lasiterassilla illan pimetessä ja viimeiset kohdat meni kyllä vähän sinne päin, kun alkoi olla jo niin pimeää. Keskimmäinen tykästyi näihin kuitenkin heti ja se on tärkeintä. Tekisi mieli kokeilla isompaa kuvaa puseroon, sillä Ruttunutun  paidat olivat niin superhienoja. Osaisipa applikoida edes puoliksi yhtä hyvin!


Housujen kaava on sama ob 1/12 sivusaumattomat housut, koko 110 pienennettynä. Velour kangastukusta, applikaatiot valkoista joustofroteeta ja vaaleansinistä + mustaa trikoota. Tummempi ruskea resori loppui kesken ja vyötärölle jouduin laittamaan vaaleaa. Onneksi se ei paitojen alta näy.  Olipa muuten haastavaa saada yhtään minkäänlaista kuvaa housuista, kun kangas on tummaa ja applikaatio vaaleaa.

5 kommenttia:

  1. Hienot housut! Rohkeasti vaan kokeilemaan isompaakin applikaatiota! :)

    VastaaPoista
  2. Mä mietin, et kuka/mikä on kapteeni valkoinen, mutta Oktonauteistahan oli tietty kyse :D Periaatteessa isomman aplikaation tekeminen on helpompaa - etenkin jos välttelee pieniä yksityiskohtia :)

    VastaaPoista
  3. Hienot pöksyt! Heidin kanssa samoilla linjoilla; isomman applikaation tekeminen on helpompaa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!