perjantai 20. heinäkuuta 2012

Panda-huppari ja kankaita

Vietimme tänään päivän meren rannalla, joten ompeluaika jäi vähäiseksi. Mies lähti raksalle heti kotiuduttuamme, joten jäi ne nepparit kiinnittämättä eilen ompelemaani huppariin. Otin sitten kuvia Panda-hupparista ilman neppareita. Sovituskuvat ovat taas näitä 1v 2kk taidonnäytteitä...

Materiaalina joustofrotee. En muista millään mistä sen ostin. Kangasta oli niukasti jäljellä, kun tein siitä aikaisemmin housut ja tilasinkin lisää valkoista joustofroteeta, tällä kertaa Sampsukasta. Se ei kuitenkaan ollut samaa laatua, vaan huomattavasti ohuempaa. Onneksi ensimmäisestä palasta riitti kaikkeen muuhun paitsi huppuun, eikä vuoritetussa hupussa haittaa ollenkaan tuo ohuempi kangas. Vuoritin hupun Huvikankaan pöllötrikoolla, jota oli myös housujen taskuissa. Raitaresori on Hilcon ja tilattu Fabriinasta. Pinkkiresori samasta paikasta. Kaavana siis Ottobre 3/12 Panda-huppari. Koko on 80. Melkoisen reilu tyttöselle, mutta ehtiihän tuo ottaa käyttöön myöhemminkin. Harmi vaan, että housut ovat kokoa 74 ja juuri nyt sopivat. Ensimmäiseksi huppariksi tämä onnistui ihan ok, mutta on vielä kaukana täydellisestä. Ensi kerralla paremmin.
Takki oli siis tarkoitettu näihin housuihin kaveriksi:Tänään tuli Fabriinan ja Ottobre Designin paketit. Poikkesin myös Sinooperissä keittiösuunnittelun jälkeen ja ostin vähän Tilda-kankaita, jos ompelisin taas jotain Mekkotehtasta. Voi kun ihania kankaita olikin paljon.  Tämän verran kangasvarastot lisääntyivät tänään: ensin Tildat, sitten pari jerseytä, loput veloureita.

10 kommenttia:

 1. Tosi nätti huppari! Ja mallihan hoitaa työnsä erinomaisesti :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas setti :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva! Valkoinen sopii lapsille niiiin hyvin, harmi vaan kun ne eivät tahdo pysyä valkoisina :)

  VastaaPoista
 4. Ihana setti! :) Kivat värit ja kivan mallinen tuo huppari.

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat ja raikkaat! Rohkea valinta kyllä, kun pienelle tekee valkoista... ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi söpö setti, harmi kun ei pääse olemaan yhdessä käytössä.

  Olenkin etsinyt kivan pinkkiä resoria ja taidankin nyt kääntyä fabriinan puoleen )

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!