perjantai 10. elokuuta 2012

Viikon ompelusaldo...

...ssa ei ole kehumista...

Viikko on ollut yhtä menoa ja meininkiä - tai siltä se on ainakin tuntunut uutta arkea opetellessa. Maanantaina palasin töihin ja lapset ovat olleet eskarissa ja päiväkodissa tiistaista torstaihin. Tänään olikin sitten ansaittu vapaapäivä. Illat ovat menneet tiiviisti tyttösen kanssa, joka on kaipaillut halailua päiväkodin jälkeen. Olen kyllä itsekin ollut sen verran poikki, etten ole jaksanut oikein ommella lasten mentyä nukkumaan. Sain sentään leikattua hupparin kankaat keskimmäistä varten ja eilen sitä aloittelin illalla. Tänään sain kivasti ommeltua kaikessa rauhassa tytön ollessa päiväunilla ja poikien pihalla leikkimässä. Tähän lyhensin huppua korkeussuunnassa pari senttiä, muuten kaavana sama Autumn Forest koossa 116, mutta tällä kertaa ilman saumavaroja, sillä pikkuveli käyttää kokoa 104. Hihoja ja helmaa myös lyhensin vähän. Oikein sopivan kokoinen tuli kaiken kaikkiaan. Kankaina Ottobresta tilatut astronautit ja siihen sopivat raidat. Päädyin keltaisiin kantteihin ja vetoketjuun ja ne piristävätkin mielestäni kivasti.  Tällä kertaa kanttaukset menivät jo kivuttomammin.



Esikoisen oli pakko saada laittaa päälle oma hupparinsa, joka on vielä odotellut kaapissa viileämpiä säitä.



Tajusin vasta poikien pukiessa päälleen nämä hupparit sisähousujen seuraksi, että tein ihan vahingossa mätsäävät setit aikaisemmin valmistuneiden housujen kanssa.


7 kommenttia:

  1. Ihanat astronautit! Mä odottelen myös milloin postisetä tuo mun astronautit tuhottavaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanat paidat molemmilla pojilla :)

    VastaaPoista
  3. Hei hienot hupparit ja hyvin mätsäävät setit tosiaan!

    VastaaPoista
  4. Onpas upeat setit pojilla.Ihanat hupparit.

    VastaaPoista
  5. tosi kivat, mä en vielä tiedä mitä mun astronauteista tulee, mut tää huppari on ihana!

    VastaaPoista
  6. OE:n kautta eksyin ensivierailulle ja ihania juttuja oot kyllä tehnyt. "Poikablogeja" on aina kiva seurata, kun itsellänikin on sellaset :) Nuo käyttämäsi kuosit on erityisesti tosi hurmaavia :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!