perjantai 17. elokuuta 2012

Hop hop däpä däpä


Toinen työviikko takana. Tänään olin lasten kanssa kotona, kuten aina perjantaisin ja kaivoin kaapin uumenista jo lähes unohtuneet lorukortit. Pojat eivät ole niistä enää niin kiinnostuneita, mutta ajattelin että pikkuneiti alkaa jo olla sellaisessa iässä, että loruista olisi iloa. Tein nämä lorupussit ja kortit kolme vuotta sitten joulukalenterilahjoiksi ja ne olivat käytössä pitkään. Kortteja on valtava määrä ja kuvassa on vain osa niistä. Silloin iski jokunmoinen askartelukäpänen ja osallistuin lorukorttivaihtoonkin (muutama kortti kuvassa on näitä vaihtokortteja). Suurimmassa osassa kortteja on itse asiassa laulu eikä loru. Tein silloin jostain syystä kolme pussia, vaikka kolmatta lasta ei ollut suunnitteilla. Nyt mietin, että pitäisi tehdä siihenkin joku applikaatio. En tuolloin ommellut vielä kuin ihan satunnaisesti ja sen kyllä huomaa jäljestäkin.


Tyttönen tykkäsi lorukorteista kovasti. Lauloin paljon tytölle hänen vielä ollessaan vauva ja selvästi hän muisti joitakin lauluista. Kävimme keväällä avoimen päiväkodin muskarissa ja siellä tyttö oppi Pikkuiset kultakalat -laulut käsileikin alta yksivuotiaana. Emme ole tuota laulua laulaneet sitten huhtikuun, mutta heti tyttö muisti, että lauluun kuuluu tuo käsileikki.


Puin tyttöselle tänään alkukesästä ompelemani singoallan. Lorupussien tapaan sekin oli unohtunut kaappiin. Onneksi elokuuhunkin mahtuu näitä aurinkoisia kesäpäiviä, niin ei ihan jää käyttämättä. Ihana norsukangas on Sampsukasta. Kaava oma.

5 kommenttia:

 1. nätti mekko. Voihan sen alle laittaa pitkähihaisen, niin saa lisää käyttöikää :)

  VastaaPoista
 2. kiitos vinkistä! Miksei niitä tosiaan voisi kotiinkin tehdä.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin voisi pikkuhiljaa jo uusia kortit, kun on hukattu ja rytätty. :) Nätti singoalla. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko :) Ja kivoja noi kortitkin!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!