keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Roosanauha-tunika

Päätin eilen, että voisin osallistua Savan Roosanauha-huutokauppaan. Siinä on ideana ommella jotain, jossa on pinkkiä ja myydä se Piilon Facebook sivulla Roosanauhan hyväksi. Päädyin ompelemaan tällaisen tunikan. Tuossa edessä on pisarahalkio. Helmaan laitoin resorin, jotta tunika jää pussille. Täytyy varmaan tehdä tyttöselle samanlainen, sen verran kiva tästä tuli.


Tiedätkö mikä on Roosanauha?
Se on rintasyövän kansainvälinen symboli.

Kuulun innovatiiviseen ja lämminsydämiseen ompeluporukkaan joka haluaa olla mukana tekemässä hyvää!

4.10 on virallinen Roosanauha päivä ja olemme keksineet tempauksen jolla keräämme rahaa huutokaupan avulla omaan lahjoituspottiimme!

Ompelemme tuotteita joissa kaikissa on jotain pinkkiä!
Sen jälkeen pe aamusta alkaen ne laitetaan Piilon sivulle Huutokauppakansioon josta voit huutaa itsellesi uniikin käsityön!
Huutokauppa on voimassa iltaan 20.00 asti jonka jälkeen voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan ilman välikäsiä perustamamme keräyksen sivulle;

http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-627#.Uj2NLcuuBF8.facebook


Sen jälkeen huutamasi tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.
Hyvä mieli tulee jo välittömästä sydämestä.

Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

Lahjoituksen pottiin voi toki tehdä vaikka ei huutokauppaan osallistuisikaan.Uskon että jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!

Ps. Tätä saa ja kannattaa jakaa!Piilo Kirppis : https://www.facebook.com/pages/Piilo-lastenvaatekirpputori-/120673634676762

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!