tiistai 23. lokakuuta 2012

Miesväen vuoro

Olen ihastunut mekkojen ja tunikoiden ompeluun, mutta välillä on ommeltava myös pojille. Tällä kertaa toive tuli isoimmalta "pojalta" eli mieheltäni. Hän uskaltautui pyytämään minua ompelemaan itselleen t-paidan, kun kaupan t-paidat eivät kuulemma koskaan istu kunnolla. Lupasin ommella ja mies itse valitsi kankaan ja resorin värin. Koska valmiita kaavoja ei kirjastosta löytynyt, niin piirsin kaavan kahdesta hänen t-paidastaan, joista toisesta otettiin malli ja toisesta leveys. Vähän jänskätti ommella ensimmäistä kertaa miehelle ja vielä ilman kunnollisia kaavoja. Painotin miehelle, että tämä on vain testikappale ja kaavaa voi muokata seuraavia paitoja varten. Mutta eipä tarvitsekaan. T-paita on kuulemma juuri oikeankokoinen ja mies ihastui raglanmalliin. Näitä saa kuulemma tehdä lisää eri väreissä. Tämä lime elastaanitrikoo ja samanvärinen resori ovat KVK:sta.

 Seuraava tilaus tuli esikoiselta. Esikoulussa alkoi sisäjumppa ja sitä varten tarvittiin jumppapussi. Tämä oli aikamoinen pikasurautus päivällisen jälkeen, mutta kelpasi vallan hyvin pojalle. Kankaana ETSYstä parisen (vai kolme?) vuotta sitten tilattu puuvilla.


Kolmas tilaus lähti kaverin pojalle lahjaksi. Hän ihastui esikoisen samanlaiseen puseroon sen nähdessään. Tähän tuli esikoisen paidasta poiketen ruskeat resorit. 


2 kommenttia:

  1. Kivoja ompeluksia :)
    Hatunnosto T-paidasta, istuu todella hyvin ja on siistin näköinen. En yhtään ihmettele, että tuli lisätilauksia :)

    VastaaPoista
  2. Sinulle on postia! Jätin teidän kuistille kun et ollut tavoitettavissa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!