sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tissis vihdoinkin!
Mekkotuunaus antoi tosiaan uskoa, että ehkä se itselle ompelu ei olekaan niin vaikeaa kuin kuvittelin. Eilen sitten surauttelin leikkaamani tissiksen kokoon. Kaava oli kokoa S ja koska yleensä käytän kokoa M, niin lisäsin reilut saumavarat. Pelkäsin, että mekko olisi liian pieni, mutta jouduinkin sen sijaan kaventamaan joka puolelta yhteensä useamman sentin. Vieläkin olisi varaa kaventaa, mutta en uskaltanut. Ensi kerralla tiedän tehdä pienemmän. Ehkä yläosa voisi olla vähän lyhyempi. Tykkään tästä kovasti ja varmasti tulee käyttöä ensi viikolla reissussa. Kankaana Metsolasta tilattu raitatrikoo. Laitoin vyötärölle resorista tuon kaitaleen, kanttaukset samoin resoria.


Äsken matkavaatteita pakatessani keksin, että tyttö tarvitsee ehdottomasti farkkulegginssit. Onhan hänellä kolmet POPin legginssit, mutta kaapissa kuumotti Ikasyriltä tilattu superpehmeä farkunnäköinen jersey, joka huusi päästä matkustusvaatteeksi. Tein ob 1/2012 ruusunnuppu legginssien kaavalla nämä housut. Koko 92 vähän kavennettuja ja ilman saumavaroja. Olisi saaneet olla vähän pienemmät vielä, mutta menevät näinkin. Lahkeet jäivät kaareviksi, vaikka ryytysten olisi vissiin pitänyt suoristaa ne. No, jaassa olivat kivat kuitenkin.


Tyttönen on yhtäkkiä keksinyt poseeraamisen. Otin kameran esille, niin hän meni seinän viereen seisomaan ja    naureskelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!