tiistai 4. syyskuuta 2012

PaaPii-bambimekko

Tiedättekö sen fiiliksen, kun olette ideoineet ja kuvitelleet mielessänne jonkin vaatteen ja kun se valmistuu, vaate on kuin onkin juuri sellainen kuin ajattelitte. Olen sen verran perfektionisti, että minulle käy niin aika harvoin. Yleensä lopputulos on ihan kiva, muttei täysin sitä mitä ajattelin. Tänään onnistuin. Mahtava tunne!

Kun näin tätä PaaPiin suloisen bambikangasta vasta mainostettavan, niin jotenkin se mielessäni muokkautui heti tällaiseksi mekoksi. Otin kaava-avuksi Ottobren 4/12 Little Lambin, jota muokkasin aika lailla: tein kaula-aukkoon halkion, pidensin ja levensin helmaa mekoksi ja huolittelin helman kantilla. Pidensin myös hihoja, sillä alkuperäisessä ohjeessa oli resorit hihansuissa, itse halusin pussilla olevan hihat. Levensin hihoja hihansuihin päin, jotta sain pussit tehtyä.  Kaava alkoi koosta 92, mutta ilman saumavaroja leikattuna tästä tuli hyvän kokoinen 80 kokoa käyttävälle tyttöselle.


7 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samanlainen suunnitelma :D Kangas vaan on vielä postissa odottamassa, koska saisin sen haettua, josko tänään...

  VastaaPoista
 2. Eli siis on kyllä aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun upea!
  Tuo bambien vihreä onkin vaaleampi(?) kuin ajattelin. Sopii ihanasti tuo vaaleanpunainen kanttaus.
  Mulla on pinkkiä bambia odottamassa. Saapa nähdä, mitä siitä syntyy.

  VastaaPoista
 4. Niin ihana! Tuo väriyhdistelmä on niin <3 :)

  VastaaPoista
 5. Siis tää on NIIIIN HERKKU <3
  Pidin aluksi punaisesta bambista enempi, mut tämän nähtyäni alkaa tehdä mieli napsutella tätä vihreää hiukan meillekin... :)
  Tämä tosiaan on täydellinen :)

  VastaaPoista
 6. Liittyisin mieluusti blogisi lukijaksi, jos lisäisit sen mahdollisuuden :)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!