sunnuntai 1. syyskuuta 2013

KiukkuprinsessaBloggaamista odottelee useampi pojille ommeltu tekele, mutta laitan nyt tähän tänään valmistuneet Kiukkupyllyt -trikoosta ompelemani tunikan. Kun näin tämän kankaan, niin pakkohan sitä oli saada, sillä nuo meidän neitonen on melkoinen uhmis ja tahtonainen. Kangashan oli loppuunmyyty, mutta sitä tuli Käpyselle uusi erä. Missasin senkin, mutta onneksi sain vinkin, että pakanloppu olisi vielä tulossa tarjolle. En ollut mitenkään epätoivoinen, mutta kyttäsin pakanloppua lähemmäs tunnin verran koneen ääressä sivua ahkerasti päivittäen. Sain kuin sainkin omat 50cm tätä kangasta. Ehkä olisi pitänyt ottaa enemmänkin, sillä kangas on ihan mahtava. No, jäipä sitten jollekin muullekin vielä tätä ihanuutta :).

Tiesin heti mitä haluan kankaasta tehdä: sellaisen vaatteet, joka kelpaa kiukkupyllyllekin - eli jotain prinsessamaista. Niinpä tästä tuli Kiukkuprinsessa-tunika. Kaavana Hopscotch (Ob 3/12) vähän muunneltuna. Tein pisarahalkion eteen ja helman ompelin yksinkertaisena, jälleen sitä haalarikautta ajatellen. Tein hihoista pitkät, kun kerran talvea kohden mennään. Käytin ensimmäistä kertaa Framilonia rypyttämiseen ja siitähän tuli helposti hyvää jälkeä. Aion käyttää jatkossakin. Tykkään tunikasta tosi paljon ja kelpasi tämä tyttösellekin. Kokona 92.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Värit, kuviot ja malli sopivat hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 2. voi kuinka ihana mekkonen pienelle prinsessalle, jota ei kyllä kuvien perusteella voi millään uskoa kiukkupyllyksi. Kaunis malli kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin tällä mekolla minimoida ne kiukkupyllyhetket aamuisin vaatekaapin luona. Usko tai älä, niitä hetkiä on paljon.

   Poista
 3. aivan upea!!! tosi kivan mallinen (ja hitsi taitaa tuo lehti puuttua iteltä...)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!