tiistai 18. joulukuuta 2012

Joululahjatehdas käynnissä

Lahjatehtailut jatkuvat. Viikonloppuna sain ommeltua esikoiselle pyjaman, keskimmäiselle puseron ja nuorimmaiselle pyyhkeen. Jouduin antamaan esikoisen lahjan jo eilen, sillä saunan jälkeen ei löytynyt puhtaana yksiäkään riittävän pitkiä pyjamahousuja. Pojalla on jalat kummasti venähtäneet ja kaikki lahkeet ovat ihan liian lyhyitä. Teinkin nämä pyjamahousut kapeiksi ja pitkiksi. Ne olivat todella hyvät, sillä kerrankin housut eivät pudonneet päältä, mutta pituus oli riittävä. Otin leveyden koosta 86 ja pituus 122. Paidan hihat olisivat saaneet olla vähän pidemmät, etteivät heti jää pieneksi. Raitakangas on tosi pehmoista Hilcoa.


Tämä keskimmäisen pusero saa odottaa jouluaattoa. Kävimme syksyllä katsomassa Saapasjalkakissan nukketeatterina ja se teki vaikutuksen poikaan. Siksi oli pakko ostaa tätä kangasta, kun sen bongasin.
Pikkusiskolla ei ole ollut omaa pyyhettä. Ostin kesällä jostain nettikaupasta vahingossa ohutta jooustofroteeta, joka ei sopinut vaatteeksi. Olen siitä asti suunnitellut pikkuneidille pyyhkeen ompelua, mutta en ole saanut aikaiseksi. Eilen illalla surautin kankaan vihdoin pyyhkeeksi. Siitä tulikin oikein kiva ja pehmoinen. Kaksinkertaisena kangas on oikein täydellinen pyyhkeeksi.
Pitäisi vielä ommella yhtä sun toista. Tänään sain muutaman toiveen sukulaislapsille. Kiirettä pitää. Onneksi enää kaksi työpäivää ennen lomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista!